KwaliteitKwaliteit is de basis van ons succes Goed eten maakt deel uit van levenskwaliteit. Kwaliteit maakt dat lekker eten heerlijk smaakt. Morubel gaat 100% voor kwaliteitswaarborg. Ons product: een onvergetelijke ervaring - elke keer weer. Wij hebben een passie voor textuur en smaak. En zeker even belangrijk: voor voedselveiligheid. Voedselveiligheid begint bij inkoop. Wij monitoren en controleren constant de kwaliteit van onze leveranciers door bezoeken en audits. Onze Purchase Manual stipuleert de productspecificaties en certificeringen die wij van onze leveranciers eisen. Bij aankomst in onze fabriek in Oostende checken we via ingangscontrole of het product conform de inkoopspecificaties geleverd werd. Dan, en dan alleen, wordt het product goedgekeurd. Tijdens het productieproces gebeuren verdere kwaliteitscontroles. Onze fabriek werkt volgens de HACCP procedures en behaalde IFS en BRC certificaten. Bovendien heeft de fabriek een in-house laboratorium. Hier gebeuren de "zintuiglijke" analyses (smaak, geur, textuur, kleur) en ook een aantal chemische analyses. Analyses voor microbiologie en contaminanten gebeuren extern door geaccrediteerde laboratoria. CertificatieMorubel is gecertificeerd volgens de belangrijkste voedselveiligheid- en kwaliteitsnormen: IFS, BRC, ISO9001. We hebben ook de nodige ketenwaarborgingscertificaten voor biologische garnalen, MSC en ASC gecertificeerde zeevruchten. BE BIO 02 certificaat MSC certificaat BRC Grade A certificaat IFS Food certificaat (higher level) ASC certificaat Naturland certificaat Certificaat van FDA registratie ACS/Sectorgids (conform FAVV) Agriculture Biologique