KWALITEIT

Kwaliteit

Kwaliteit is de basis van ons success

Goed eten maakt deel uit van levenskwaliteit. Kwaliteit maakt  dat lekker eten heerlijk smaakt.  Morubel gaat  100% voor kwaliteitswaarborg. Ons product: een onvergetelijke ervaring  - elke keer weer.  Wij hebben een passie voor textuur en smaak. En zeker even belangrijk:   voor  voedselveiligheid.
Voedselveiligheid begint bij inkoop. Wij monitoren en controleren constant de kwaliteit van onze leveranciers door bezoeken en audits. Onze Puchase Manual stipuleert de productspecificaties en certificeringen die wij van onze leveranciers eisen. 

Bij aankomst in onze fabriek in Oostende checken we via  ingangscontrole of het product conform de inkoopspecificaties geleverd werd. Dan, en dan alleen, wordt het product goedgekeurd. Tijdens HET productieproces gebeuren verdere kwaliteitscontroles. 

Onze fabriek werkt volgens de HACCP procedures en behaalde  IFS en BRC certificaten.

Bovendien heeft de fabriek een in-house laboratorium. Hier gebeuren de "zintuiglijke" analyses (smaak, geur, textuur, kleur) en ook een aantal chemische analyses. Analyses voor microbiologie en contaminanten gebeuren extern door geaccrediteerde laboratoria.  

 

Certificatie

Morubel is gecertificeerd volgens de belangrijkste voedselveiligheid- en kwaliteitsnormen: IFS, BRC, ISO9001.  We hebben ook de nodige ketenwaarborgingscertificaten voor biologische garnalen,  MSC en ASC gecertificeerde zeevruchten

 

BE BIO 02 certificaat

AB BIO certificaat

ISO9001 - 2008

MSC certificaat

BRC Grade A certificaat

IFS Food certificaat (higher level)

ASC certificaat


   

onze producten