DUURZAAMHEID

PURE Business

Onze business is puur. Pure producten. Puur zaken doen. Puur respect voor de wereld waarin wij werken, door onze sterke betrokkenheid bij duurzaamheid.  Puur respect  voor onze zakenpartners en onze werknemers. En bovenal, respect voor de afspraken die we maken: wij komen onze beloftes na.  

Ecologie, milieu, veiligheid en gezondheid, ethische en economische verantwoordelijkheden zijn de pijlers in de manier waarop wij zaken doen. De ambitie om constant te verbeteren is wat ons drijft.

Morubel steunt de ontwikkeling van duurzame visserijen en verantwoorde kweek. Wij promoten actief  MSCASC, GLOBALG.A.P. en BSCI.


RESPECT

Onze werknemers en de mensen waarmee we in onze supply chain werken dienen fatsoenlijk en respectvol behandeld te worden, dit in overeenstemming met de werknemersrechten zoals  in de BSCI gedragscode gestipuleerd. Morubel is  SEDEX B lid (S000000047200) en  werd SMETA 4 pillar geaudit.  Morubel leeft de wettelijke, sociale en milieu normen na, conform SMETA en dit werd door een onafhankelijke auditor gecontroleerd (SGS). 

Morubel is lid van  BSCI.  Wij dragen ons steentje bij om de arbeidsomstandigheden te verbeteren bij onze leveranciers uit risicolanden door het initiĆ«ren van een verbeteringstraject, inclusief sociale audits. Morubel zetelt in de BSCI Food and Primary production working group, om de specifieke belangen in voeding, visserij en aquacultuur aan te kaarten. 

 

onze producten